112Gelderland

Ravenswaaij - Vrouw overvallen in woning

Vrijdagochtend 16 mei is een 72-jarige vrouw overvallen in haar woning aan de Maatsteeg in Ravenswaaij. De daders gooiden de vrouw op de grond en hielden haar in bedwang terwijl n van de overvallers de woning doorzocht. Het is nog niet duidelijk wat er weggenomen is.

De overval werd rond 09:50 uur gemeld bij de politie maar heeft vermoedelijk al iets eerder plaatsgevonden. De vrouw heeft eerst contact gelegd met een familielid.

De overvallers zijn aan de achterzijde de woning binnengekomen, via een open deur. De vrouw was op dat moment even alleen thuis.

Een ambulance heeft de vrouw ter controle meegenomen naar het ziekenhuis.

Er is direct een burgernetactie verspreid en een onderzoek ingesteld door de politie. Op dit moment vindt sporenonderzoek in de woning plaats.

De twee overvallers droegen donkere kleding, bivakmusten, zwarte gympen met witte veters en n van de overvallers droeg een soort wijde pofbroek. Ze spraken onderling een buitenlandse taal die de vrouw niet herkende. Het is nog niet bekend in welke richting of op welke manier (te voet of met een auto) ze zijn weggevlucht.

Heeft u de overvallers of iets anders gezien wat mogelijk met deze overval te maken heeft gehad De politie hoort het graag, via 0900-8844.

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten