112Gelderland

Meteren - Man aangehouden voor schennis

De politie heeft donderdagmiddag een 38-jarige inwoner van de gemeente Geldermalsen aangehouden. Hij wordt verdacht van het plegen van openbare schennis ten opzichte van een meisje van 13 jaar oud.

Het meisje fietste met een vriendinnetje over de Rijksstraatweg over het viaduct over de A15. Op het fietspad dat naar het tunneltje loopt, zagen de meisjes een man staan die zich aan het bevredigen was. De meisjes schrokken daar hevig van en fietsten snel huis. Het 13-jarige meisje vertelde aan haar moeder wat haar was overkomen. De moeder belde direct met de politie en gaf daarbij het signalement van de man door. Agenten gingen snel naar de opgegeven locatie en troffen daar de 38-jarige aan. Hij voldeed aan het signalement. De man is aangehouden en op het politiebureau verhoord. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt.

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten