112Gelderland

Wageningen - Getuigen gevraagd na openlijk geweld

Een 46-jarige Wageningse visser die op Bevrijdingsavond langs het water aan de Rooseveltweg in Wageningen zat, is door meerdere jongens mishandeld. De politie zoekt voor het achterhalen van de daders, mensen die mogelijk van dit incident getuige zijn geweest.

Het slachtoffer had zijn niet afgesloten fiets dicht bij zich staan, toen rond 19.30 uur enkele jongens bovenlangs de wal liepen. De bebrilde man zat op de wal, tegenover de achtertuinen van huizen aan de Tarthorst. Een negrode jongen stapte op zijn fiets die boven bij het pad stond onder het mom deze weg te nemen, waarop de rechtmatige fietsenbezitter naar de jongman toeliep. Vervolgens ontstond er een worsteling waarmee andere jongens zich bemoeiden; alle drie de daders schopten en sloegen het slachtoffer. Als gevolg daarvan viel de bril van zijn gezicht en raakte het slachtoffer nagenoeg buiten bewustzijn. Om onduidelijke redenen stopten de jongens met schoppen en liepen weg.  

Enkele jongens die mogelijk bij het drietal hoorden hebben het slachtoffer na de gebeurtenis nog helpen zoeken naar zijn bril; deze was door het schoppen in het water gevallen. Dat liep op niets uit.

Het slachtoffer liep bij de openlijke geweldpleging letsel op aan hoofd en knien; daarnaast is hij meerdere dagen na dit incident, nog steeds zeer gemotioneerd. Kortom, de politie wil deze zaak oplossen.

Dader 1 Jongeman met getint uiterlijk Lengte ongeveer 1.85m. Leeftijd 18-21 jr.

Normaal tot slank postuur

 

Dader 2

Blanke jongeman

18-22 jaar oud lengte 175-180

Normaal postuur

T-shirt met een roze opdruk Woonachtig omgeving incident

Dader 3

Jongeman met fors postuur Vermoedelijk vriend van dader 1-2

Heb jij iets van dit incident of de samenstelling van een groepje jongens in de omgeving van de Tarthorst of Roosenveltweg op 5 mei Die dag was het Bevrijdingsfestival in Wageningen.

Heb je informatie over deze zaak Bel dan de politie via telefoonnummer 0900-8844. Je kunt ook anoniem informatie melden via telefoonnummer 0800-7000 bij "Meld Misdaad Anoniem".

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten