112Gelderland

Getuigenoproep na diefstal met geweld

Nijmegen - In de nacht van Eerste op Tweede Kerstdag werd een 50-jarige Nijmegenaar bij zijn woning overvallen door twee mannen met bivakmutsen. Dit gebeurde op de Hillekensacker 31e straat rond 00.35 uur. De politie is bezig met onderzoek en vraagt getuigen om zich te melden via telefoonnummer 0900-8844.

De 50-jarige man was ineen scootmobiel op weg naar huis toen hij inde tuin door twee in het zwart geklede mannen werd overvallen. Hij kreeg meerdere klappen en liep daarbij enkele verwondingen op.Vermoedelijk is n daderde woningbinnen gegaan. Enkele goederen zijn buit gemaakt waarna de twee er vandoor zijn gegaan. Het slachtoffer is opgevangen bij vrienden in de buurt die ook de politie waarschuwden.  

Politieagenten, waaronder ook een hondengeleider met zijn diensthond, zijn meteen bij de betreffende woning poolshoogte gaan nemen. De verdachten zijn in de omgeving niet meer aangetroffen. Van deNijmegenaaris eenaangifte opgenomen.Woensdagmiddag heeft de politie een buurtonderzoek gehouden. Het onderzoek wordt voortgezet. Getuigen die iets van deze diefstal met geweld hebben gezien of in de omgeving iets bijzonders is opgevallen, worden verzocht om contact op te nemen.

Meer nieuws

09 okt. | 07:39
Oost-Nederland - Komend jaar opnieuw actiedag Echt Niet Vandaag
03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten