112Gelderland

Hedel, Maasdriel - Weggereden na verkeersongeval

Een 38-jarige man uit Velddriel is door de politie zaterdagnacht aangehouden voor het rijden onder invloed en doorrijden na een verkeersongeval, waarbij twee personen zijn gewond geraakt. De man blies 1150 ugl. terwijl het wettelijk maximum ligt op 220 ugl.

De personenauto die bij het ongeval betrokken was, reed vermoedelijk via de rotonde A2/Baronieweg richting het centrum via de Veldweg. Op die rotonde kwam de bestelbus van de tegenpartij, mogelijk over de verkeerde rijstrook aanrijden. Daarop ontstond de aanrijding tussen beide voertuigen, waarbij de inzittenden van de personenauto gewond raakten. De 21-jarige vrouw uit Ammerzoden en 24-jarige man uit Schijndel zijn door de ambulance bekeken en vervoerd naar het Jeroen Bosziekenhuis.

De bestuurder van de bestelbus had volgens een getuige, een afgevallen onderdeel van de auto opgepakt, in de auto gelegd en was weggereden. Hij liet daarbij een oliespoor achter door hedel.

Agenten zijn aan de hand van het opgegeven kenteken naar de woning van de tenaamgestelde gereden; daar werd geen bus aangetroffen. Verder speurwerk door Hedel leverde wel de bus op

elders in deze plaats op een industrieterrein. Daar troffen de agenten meerdere personen aan, waaronder de verdachte met zijn autosleutels nog op zak. Hij is hierop aangehouden voor verder onderzoek.

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten