112Gelderland

Steenwijk - Vrouw omgekomen door misdrijf

In de vroege ochtend van zondag 11 mei werd een 33-jarige man uit Steenwijk aangehouden voor doodslag c.q. moord. De man wordt ervan verdacht zijn 33-jarige partner om het leven te hebben gebracht.

Omstreeks 01.00 uur kwamen bij de meldkamer diverse meldingen binnen van ruzie in een woning aan de Burgemeester Voetelinkstraat. Ter plaatse troffen agenten buiten de woning een zwaargewonde vrouw (33) aan. Omstanders en politie verleenden eerste hulp totdat de ambulance arriveerde. Die heeft de vrouw in kritieke toestand overgebracht naar het ziekenhuis, waar zij korte tijd later aan haar verwondingen overleed. In de tussentijd meldde de 33-jarige verdachte zich bij het politiebureau in Steenwijk. Hij is voor nader onderzoek ingesloten.

In de woning waren ook drie kinderen aanwezig. Zij zijn opgevangen door agenten, familie en bureau Jeugdzorg. Het onderzoek naar de toedracht van deze zaak wordt voortgezet.

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten