112Gelderland

Neede - Drugsonderzoek in afrondende fase

De politie heeft de afgelopen periode een onderzoek ingesteld naar het dealgedrag van twee inwoners uit Neede. Zij werden op vrijdag 2 mei tijdens een gerichte actie aangehouden. Op maandag 5 mei zijn zij na verhoor in vrijheid gesteld en de politie maakt proces-verbaal op.

De politie startte een onderzoek naar aanleiding van klachten over dealgedrag vanuit een woning aan de Borculoseweg. Met enige regelmaat zouden er junks uit de regio op dat adres harddrugs komen ophalen.

Soms gebeurde het, dat men in de buurt bij verkeerde adressen aanbelde. Dit gebeurde ook wel s avonds laat. De politie startte een onderzoek en op vrijdag 2 mei ging men tot de aanhouding van de vermoedelijke dealers over. Het gaat daarbij om de bewoner en 58-jarige inwoner uit Neede.

In de woning en bij de verdachten werden zon dertig wikkels met cocane, meerdere gripzakjes met weed en een aanzienlijk geldbedrag aangetroffen. Ook lag er een stroomstootwapen en alle spullen werden in beslag genomen.

De verdachten en ook gebruikers werden de afgelopen dagen verhoord. De twee hoofdverdachten zijn maandag op vrije voeten gesteld.

Het dossier moet nog worden opgemaakt.

Meer nieuws

09 okt. | 07:39
Oost-Nederland - Komend jaar opnieuw actiedag Echt Niet Vandaag
03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten