112Gelderland

Ede - Edenaar met geweld op straat beroofd

Een 21-jarige man uit Ede is maandagmiddag op de Inschoterweg in zijn woonplaats met geweld beroofd van zijn telefoon. Het slachtoffer was verder niet gewond geraakt. De politie is op zoek naar de dader en roept de hulp in van getuigen.

De Edenaar was die dag rond 15.30 uur na het sporten in zijn auto gestapt om weg te rijden. Kort daarna werd hij door een onbekende gewenkt. In de veronderstelling dat er hulp nodig was stopte de Edenaar. Vervolgens zou hij door de onbekende zijn geslagen, waarna zijn mobiele telefoon werd buitgemaakt. De dader zou daarna via een paadje zijn weggerend richting de wijk Veldhuizen. Het zou gaan om een negrode man met dreadlocks en zwarte kleren aan. De man zou ook een schoudertas gedragen hebben. Getuigen die de dader menen te herkennen of die iets van het voorval hebben gezien of gehoord kunnen bellen met de politie op telefoonnummer 0900-8844. Liever anoniem reageren Bel dan Meld Missdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.

()

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten