112Gelderland

Enschede - Auto over de kop

In de nacht van zondag op maandag rond 02.20 uur vond op de Westerval/A35 een eenzijdig verkeersongeval plaats. De vermoedelijke bestuurder, een 40-jarige inwoner van Hengelo, is met onbekend letsel opgenomen in het Medisch Spectrum Twente. De politie vermoedt dat er sprake is van rijden onder invloed.

De 40-jarige zou in de bocht bij de verkeerslichten, om deA35 op te gaan, de macht over het stuur zijn verloren. De auto kwam onderaan het talud op de kop in een sloot terecht. De ter plaatse gekomen politie sprak met de bijrijder die ongedeerd was en nam, omdat op dat moment niet duidelijk was wie achter het stuur had gezeten, een blaastest bij hem af.

De 40-jarige manzou eerst op eigen kracht uit de auto geklommen zijn, maar viel daarna op de grond en was amper aanspreekbaar. Per ambulance werd hij naar het ziekenhuis overgebracht. Bij de verdachte, die erg naar alcohol rook,is een bloedblok afgenomen. De politie is nog bezig met het onderzoek.

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten