112Gelderland

Tricht - Politie zoekt grijze Citron C5

In verband met het onderzoek naar de dode vrouw in Tricht, is de politie op zoek naar een grijze Citron C5 met het kenteken 69-JT-VP. Het type auto is een 2.0 HDi Ligne Prestige. De vrouw werd vrijdagochtend dood aangetroffen in een woning aan de Lingedijk. Vooralsnog gaat de politie er van uit dat het om de bewoonster van het pand gaat.

De vondst van de dode vrouw werd vrijdag omstreeks 08.00 uur bij de politie gemeld. Gezien de omstandigheden waaronder de vrouw werd aangetroffen, is er een ernstig vermoeden dat er sprake is van een misdrijf. Vandaag wordt sectie verricht op het lichaam. Welke omstandigheden dat zijn, is vanwege onderzoeksbelang nog niet te melden. De politie zet het onderzoek voort. Op dit momentzijn geen nadere mededelingen mogelijk.

Het rechercheteam dat zich met de zaak bezighoudt, is nog volop met het onderzoek bezig en doet daarbij een beroep op getuigen. Misschien zijn er mensen die iets hebben gezien of gehoord dat in verband kan worden gebracht met de zaak. Elke informatie, hoe ogenschijnlijk onbelangrijk ook, kan het missende puzzelstuk zijn om dit misdrijf op te lossen. De politie is bereikbaar op telefoonnummer 0900-8844. Wilt u anoniem reageren Bel dan Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.

Voorbeeld van het type auto waarnaa de politie op zoek is.

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten