112Gelderland

Man slapend in gestolen auto aangetroffen

Arnhem - Agenten hebben in de vroege ochtend van woensdag 26 december in Arnhem een man aangehouden die al slapend in een gestolen auto lag. De auto bleek op 21 december als gestolen te zijn opgegeven vanuit Weesp.

Voorbijgangers zagen rond half tien in de ochtend op de Apeldoornseweg een auto met draaiende motor stilstaan. Op de bestuurdersplaats lag een man kennelijk te slapen die met geen mogelijkheid wakker te krijgen was. Dat lukte gewaarschuwde agenten even later wel. De man, een 48-jarige zonder vaste woonplaats, vertelde ruzie te hebben en niet naar huis te kunnen. De wagen bleek eerder als gestolen te zijn opgegeven. Ook zou er mee zijn getankt zonder te betalen. De 48-jarige werd meegenomen naar het politiebureau en is overgedragen aan de politie in Weesp. De auto zal worden teruggegeven aan de eigenaar.

Meer nieuws

09 okt. | 07:39
Oost-Nederland - Komend jaar opnieuw actiedag Echt Niet Vandaag
03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten