112Gelderland

Wijchen - Politie zoekt getuigen van vernielingen

In de nacht van donderdag op vrijdag zijn in Wijchen meerdere vernielingen gepleegd. De politie is op zoek naar mensen die meer kunnen vertellen over de daders.

Rond half drie die nacht kreeg de politie een melding van bewoners in de 12e straat Diepvoorde dat een groep jongeren door de straat zou lopen en vernielingen aan autos zou plegen. Door surveillerende agenten werd direct naar de jongeren uitgekeken maar deze werden niet meer aangetroffen. In de 12e en 13e straat Diepvoorde werden aan meerdere autos vernielingen geconstateerd. Blijkbaar hadden jongeren over autos gelopen en ook spiegels vernield. Later bleken ook in en rond het centrum van Wijchen vernielingen gepleegd te zijn. Zo werden losgerukte planden en omgegooide papierbakken aangetroffen.

De politie roept getuigen van deze vernielingen op om zich te melden bij het politieteam Wijchen via telefoonnummer 0900-8844. Eventueel kan ook anoniem gereageerd worden via 0800-7000. Daarnaast adviseert de politie om altijd aangifte te doen als u het slachtoffer bent geworden van vernielingen.

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten