112Gelderland

Aalst - Verdacht van diefstal

In de nacht van donderdag op vrijdag zijn twee mannen van 37 jaar en afkomstig uit Oudewater en Woerden betrapt op diefstal. De twee hadden bij een nieuwbouwwijk in Aalst goederen weggenomen. Dit was gezien door een getuige. Het type auto en de kleur was door hem aan de politie doorgegeven.

Diverse eenheden keken naar de beide autos uit. Op een parkeerterrein aan de Maasdijk in Aalst troffen agenten twee autos aan die voldeden aan de beschrijving. Ook was de motorkap van beide autos nog warm. Agenten gingen terug naar de locaties waar mogelijk goederen waren weggenomen. Bewoners werden wakker gemaakt en kwamen al snel tot de ontdekking dat zij diverse goederen misten.

Vervolgens zijn de agenten aangegaan bij de woningen van de eigenaren van de beide autos. In hun autos werden inderdaad een aantal goederen aangetroffen die van diefstal afkomstig bleken. De twee werden ingesloten in Tiel. Vandaag wordt het onderzoek voortgezet.

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten