112Gelderland

Nijmegen - Verdachte koffer blijkt loos alarm

Vrijdagmorgen rond 07.50 uur troffen medewerkers van een supermarkt aan de Van Schevichavenstraat een verdachte koffer voor de ingang aan. De gewaarschuwde politie ging er meteen naartoe en zette uit veiligheidsoverweging en voor onderzoek de straat aan beide kanten af. De supermarkt werd ontruimd. Na onderzoek door explosievenverkenners bleek het loos alarm. Wel doet de politie verder onderzoek.

Agenten zetten ook een deel van de Van Broeckhuysenstraat af. Bomverkenners van politie kwamen ter plaatse om te bepalen of er sprake was van een explosief. Ook een explosievenspeurhond werd ingezet. Er bleek geen sprake van een explosief, waarna de situatie ter plekkeisafgeschaald en de wegafsluitingen zijn opgeheven. Dit was omstreeks 09.45 uur. De koffer is inbeslaggenomen voor sporenonderzoek.De politie onderzoekt de zaak verder.

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten