112Gelderland

Brummen - Duo verdacht van inbraak in caf

De politie heeft op maandag 14 april op de Meengatstraat een man en een vrouw aangehouden. Zij worden onder meer verdacht van inbraak in een plaatselijk caf. Na verhoor hebben zij een dagvaarding gekregen.

De politie kreeg rond 08.30 uur een melding dat twee mensen in een auto lagen te slapen. Agenten stelden een onderzoek in en troffen de twee aan. In hun auto lag een breekijzer. Ook lagen er twee dozen met ingevroren vlees en snacks. Verder troffen de agenten een hoeveelheid plastic statiegeldflessen in de auto aan. Het duo, een 28-jarige man uit Dieren en een 29-jarige vrouw uit Eerbeek werden aangehouden. Bij hun fouillering werd er GHB aangetroffen.

Terwijl de agenten het duo aanhield, meldde zich de eigenaresse van een caf aan de Zutphensestraat. Bij het pand was ingebroken en de aangetroffen spullen bleken uit het caf afkomstig. Het werd direct teruggegeven.

Tijdens de aanhouding vernielde de man n van de zijruiten van de politieauto. Het duo werd voor verhoor ingesloten. Zij zijn later op de dag met een dagvaarding heengezonden.

Meer nieuws

09 okt. | 07:39
Oost-Nederland - Komend jaar opnieuw actiedag Echt Niet Vandaag
03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten