112Gelderland

Arnhemmer verdacht van huiselijk geweld

Arnhem - De politie heeft in de nacht van zaterdag 22 op zondag 23 december een 40-jarige inwoner van Arnhem aangehouden op verdenking van huiselijk geweld. Hij zou zijn 35-jarige vriendin hebben mishandeld.

Even na middernacht, rond 00.30, kreeg de politie melding van huiselijk geweld in een woning in de Arnhemse wijk Monnikenhuizen. Toen agenten daar aankwamen, troffen zij het 35-jarige slachtoffer voor de woning aan. Zij had meerdere zichtbare verwondingen in haar gezicht. De vrouw zou even daarvoor ruzie hebben gekregen met haar vriend, die haar vervolgens zou hebben mishandeld. De oorzaak van de ruzie moet gezocht worden in de relationele sfeer. De 40-jarige man, die zich nog in de woning bevond, is door de agenten aangehouden en meegenomen naar het politiebureau. De vrouw is naar het ziekenhuis gebracht om zich aan haar verwondingen te laten behandelen.

Meer nieuws

09 okt. | 07:39
Oost-Nederland - Komend jaar opnieuw actiedag Echt Niet Vandaag
03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten