112Gelderland

Geldermalsen - Vijf gewonden bij motorsportevenement

Bij een motorsportevenement in Geldermalsen op zondagmiddag 13 april zijn vijf personen gewond geraakt toen een quad in het publiek terecht kwam.

Volgens de eerste informatie, zou er eind van de middag tijdens de wedstrijd een quad van de baan geraakt zijn en in het publiek terecht zijn gekomen. Daarbij zijn de bestuurder van de quad en vier bezoekers van het evenement gewond geraakt. En bezoeker raakte ernstig gewond en is naar het UMC ziekenhuis in Utrecht overgebracht. Ook de bestuurder van de quad is naar het ziekenhuis vervoerd. Ambulancepersoneel heeft zich ter plaatse over de andere gewonden ontfermd.

De traumaheli is ook ingezet en heeft assistentie verleend. Hoe dit ongeluk heeft kunnen gebeuren is op dit moment nog onduidelijk. De politie is een onderzoek gestart naar de precieze toedracht.

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten