112Gelderland

Arnhem slachtoffer van straatroof: politie zoekt getuigen

Arnhem - En 20-jarige man uit Arnhem is in de nacht van zaterdag 22 op zondag 23 december slachtoffer geworden van een straatroof in zijn woonplaats. Hij raakte hierbij gewond aan zijn hoofd. De politie is een onderzoek gestart en roept getuigen op zicht te melden.

Het slachtoffer liep rond 04.00 uur over de Keulse slag, in de richting van de Galenstraat. Op een gegeven moment kreeg hij een klap op zijn achterhoofd en viel voorover op zijn knien. Hij zag dat er drie personen voor hem stonden die hem vervolgens beroofden van zijn portemonnee. Vervolgens renden de drie weg in de richting van het industrieterrein.

Signalement Het zou gaan om drie jongens met een licht getint uiterlijk van tussen de 20 en 25 jaar. Ze droegen alle drie een petje en waren in het donker gekleed. En van de daders droeg een glimmende jas met bontkraag.

Getuigen gezocht Heeft u iets gehoord of gezien, of heeft u ander informatie die de politie kan helpen bij haar onderzoek Neemt u dan contact op via 0900-8844. Anoniem reageren kan ook. Bel dan naar 0800-7000.

Meer nieuws

09 okt. | 07:39
Oost-Nederland - Komend jaar opnieuw actiedag Echt Niet Vandaag
03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten