112Gelderland

Putten - Getuigenoproep mishandeling

De politie is op zoek naar een nog onbekende man die zaterdagavond 12 april tussen 19.30 en 20.00 uur, een 27-jarige man uit Putten mishandelde op de Engweg, net onder het tunneltje door onder de Nijkerkerstraat.

Het slachtoffer hoorde dat de verdachte samen met een andere man glas kapot gooide achter hem bij het tunneltje en stapte van zijn fiets om er wat van te zeggen. Hierop werd hij aangevallen en meerdere keren hard in zijn gezicht geslagen en bij zijn keel gegrepen. Hij liep hierdoor letsel op aan zijn hoofd. De man kan de twee als volgt omschrijven: de verdachte van de mishandeling was 25 30 jaar oud; ong. 180 cm lang; blank; heeft blond, licht krullend haar; was ongeschoren en droeg een lichtblauwe trui. Opvallend was dat de man een rode stoeptegel achter op zijn fiets vervoerde. Mogelijk luistert hij naar de naam Dennis. De tweede man was opvallend lang, rond de 2 m, 25 30 jaar oud, heeft donkerblond haar en droeg een blauwe of grijze jas en spijkerbroek. Getuigen of mensen die aanslaan op het signalement worden verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844.

()

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten