112Gelderland

Man gewond na straatroof

Beneden-Leeuwen - In de nacht van zondag op maandag raakte een 41-jarige man uit Dreumel gewond nadat hij op straat werd beroofd. De politie is op zoek naar getuigen.

De man fietste rond 00.30 uur op de Zijveld in Beneden-Leeuwen. Ter hoogte van de supermarkt werd hij aangesproken door een man. De 41-jarige stopte om de man te woord te staan. Toen hij stil stond, kreeg hij plotseling een klap tegen zijn hoofd van een andere man en viel hij op de grond. De 41-jarige moest zijn telefoon afgeven. Nadat hij dat had gedaan, schopten de twee de man nog een aantal keer. Daarna renden de twee mannen de Zandstraat in.

De 41-jarige belde de politie en moest naar het ziekenhuis om behandeld te worden.

Van de twee mannen is het volgende signalement bekend: Verdachte 1: 25 tot 30 jaar oud Blanke huidskleur Slank postuur Donkergekleurde stoffen jas, lengte tussen de heup en knie Strakke donkergekleurde muts Onder de muts kwamen blonde plukken haar vandaan Donkerblauwe spijkerbroek Verdachte 2: 25 tot 30 jaar oud Blanke huidskleur Forser postuur Strakke donkergekleurde muts Glimmende blauwe jas van het merk Nickelson

De politie vraagt mensen die getuigen zijn geweest van deze gewelddadige straatroof, of die op andere wijze informatie hebben voor het onderzoek, zich te melden bij de politie via het telefoonnummer 0900-8844. Informatie geven kan ook anoniem, via Meld Misdaad Anoniem op het telefoonnummer 0800-7000.

Meer nieuws

09 okt. | 07:39
Oost-Nederland - Komend jaar opnieuw actiedag Echt Niet Vandaag
03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten