112Gelderland

Kesteren - Autos botsen; twee gewonden

Donderdagmiddag omstreeks 12.30 uur zijn twee personenautos met elkaar in botsing gekomen op de Betuwsestraatweg ter hoogte van de Bosche Dreef in Kesteren. Een 18-jarige bestuurder uit Kesteren is met onbekend letsel overgebracht naar het Radboudumc in Nijmegen. De andere bestuurder, een 50-jarige man uit Beusichem klaagde alleen over pijn aan zijn nek en kon na controle van het ambulancepersoneel naar huis. Ook de traumaheli werd ingezet.

Beiden autos reden over de Betuwsestraatweg komende uit de richting Aalst en rijdende in de richting van Kesteren. Ter hoogte avn de T-splitsing met de Bosche Dreef wilde de 18-jarige automobilist uit Kesteren linksaf slaan. Hij moest stoppen om een trouwstoet voor te laten gaan. De 50-jarige man uit Beusichem zag dit te laat en botste frontaal achter op de stilstaande auto. Beide autos raakten zwaar beschadigd.

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten