112Gelderland

Vier verdachten aangehouden na beroving

Tiel, Arnhem - De politie heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag vier mannen aangehouden die er van worden verdacht dat zij eerder die nacht in Tiel twee jongens hadden beroofd in een caf in Tiel.

Twee 18-jarige jongens uit Tiel waren in die nacht in een caf aan het Plein in Tiel. Daar werden ze beroofd door vier mannen die hen onder bedreiging van iets dat op een vuurwapen leek en een teaser gedwongen hun geld en telefoons af te geven. De verdachten namen de twee slachtoffer daarna mee naar buiten. Daar zagen de beide jongens kans om te vluchten. Korte tijd later meldden ze het gebeurde aan de politie.

De politie startte direct een onderzoek met de beschikbare informatie over de daders. Op grond daarvan konden de vier verdachten later die nacht worden aangehouden in Arnhem. Het betreft Tielenaren van 25 en 30 jaar oud en twee Utrechters van 21 en 26 jaar oud. Alle verdachten zijn ingesloten.

Meer nieuws

09 okt. | 07:39
Oost-Nederland - Komend jaar opnieuw actiedag Echt Niet Vandaag
03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten