112Gelderland

Opijnen - Jongeren verdacht van vernielingen

Vier jongeren in de leeftijd van 13 tot en met 16 jaar zijn vrijdagavond in Opijnen door de politie aangehouden omdat ze ervan worden verdacht betrokken te zijn geweest bij een aantal vernielingen aan autos. De vier, twee meisjes en twee jongens afkomstig uit Buurmalsen, Geldermalsen, Kerkdriel en Opijnen, werden door buurtbewoners in de kraag gevat en aan de politie overgedragen.

Bewoners van de Waalstraat in het dorp ontdekten omstreeks 22.15 uur dat er kabaal was op straat. Kort daarop bleek dat er kennelijk over autos heen was gelopen waarbij enkele autos waren beschadigd doordat de daken gedeukt waren. De vier jongeren, allen onder invloed van alcohol, werden door de buurtbewoners aan de politie overgedragen en zitten voorlopig vast voor onderzoek. Tot dusver heeft n gedupeerde zich voor aangifte bij de politie gemeld, maar er waren meerdere autos gezien waar kennelijk overheen was gelopen.

()

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten