112Gelderland

Arnhem - Vrouw door babbeltruc van armband beroofd

Donderdagmiddag 3 april is op de Bronbeeklaan in Arnhem een 85-jarige vrouw uit Arnhem tijdens een babbeltruc van haar armband beroofd.

De vrouw liep rond 15.45 uur met haar echtgenoot over de Bronbeeklaan toen zij door een babbeltruc van haar armband werd beroofd. De inzittenden 2 mannen en 2 vrouwen vroegen het echtpaar de weg en bedankten hierbij de vrouw met het omdoen van een goedkoop sieraad. Kort daarna bleek dat hierbij haar eigen armband was weggenomen. De politie werd gealarmeerd maar de auto met het viertal was toen al weg. De vrouw heeft aangifte gedaan.

De politie adviseert om altijd alert te zijn op het moment dat u op straat door vreemden wordt aangesproken. Daarnaast adviseert de politie om ook met (groot-)ouders in gesprek te gaan over dit soort praktijken. Dit zodat ook oudere mensen op hun hoede zijn zodra vreemden op straat een gesprekje aanknopen of de weg vragen.

()

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten