112Gelderland

Agressieve automobilist aangehouden

Nijmegen - Na de mishandeling van een voetganger heeft de politie donderdagavond een 49-jarige automobilist uit Nijmegen aangehouden.

Een 28-jarige inwoner van Mannheim (D) liep donderdagavond met een vriendin over het voetpad van de St. Jacobslaan. Toen ze de toegangsweg naar het parkeerterrein van het winkelcentrum overstaken, begon een automobilist die eerst voor het verkeerslicht stond te wachten, plotseling te rijden. Die trok daarbij fel op en remde pas op enkele centimeters van de 28-jarige. Als een reflex greep het slachtoffer de motorkap van de auto vast. De bestuurder reed daarop eerst door maar kwam later uit zijn auto en sloeg de voetganger in het gezicht. Daarna reed de man snel weg.

Het kenteken van de auto werd doorgegeven aan de politiemeldkamer. Korte tijd later werd de auto gesignaleerd op de Bloemerstraat. Agenten konden daar de bestuurder aanhouden. Hij is overgebracht naar het politiebureau.

Meer nieuws

09 okt. | 07:39
Oost-Nederland - Komend jaar opnieuw actiedag Echt Niet Vandaag
03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten