112Gelderland

Groenlo - Dronken man aangehouden na vernieling meerdere ramen

In de vroege ochtend van zondag 30 maart heeft de politie een 29-jarige man uit Lichtenvoorde aangehouden nadat rond 07.30 uur was gezien dat de man meerdere ramen van een woning aan de Lichtenvoordseweg in Groenlo had ingegooid met klinkers en bloempotten.

De bewoners van de woning waren niet thuis. De verdachte bleek zwaar onder invloed van alcohol. Een getuige, die de hond uitliet en langs kwam lopen, sprak de man aan, waarop de verdachte verklaarde niet te begrijpen waarom hij zijn huis niet in kwam. De man bleek een groot zijraam, een ruit van een schuifpui en de ruit van de schuurdeur te hebben vernield.

De politie werd gewaarschuwd en heeft de man aangehouden en meegenomen naar het politiebureau. Door een glasservice is de woning dichtgemaakt. De man is zondagmiddag na verhoor heengezonden. Hij kon zich het heel voorval nauwelijks herinneren. De politie maakt proces-verbaal tegen hem op.

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten