112Gelderland

Wamel - Overval woning Wamel, politie zoekt getuigen

Drie onbekende mannen hebben op vrijdagavond 28 maart een echtpaar overvallen in hun woning aan de Van Heemstraweg in Wemel. De mannelijke bewoner raakte daarbij gewond en is ter controle naar het ziekenhuis gebracht. Van de daders ontbreekt nog ieder spoor. De politie is een onderzoek gestart en roept getuigen op zich te melden.

Omstreeks 21.30 uur zat het echtpaar in hun woonkamer toen zij plotseling geconfronteerd werden met 3 mannen die hun huis binnenkwamen. Onder bedreiging van mogelijk vuurwapens, dwongen zij het stel geld af te geven. De bewoners zijn vervolgens opgesloten in een andere ruimte waarna de overvallers er vandoor gingen. Onbekend is hoe en in welke richting ze zijn gevlucht. Ook is op dit moment nog niet duidelijk of er buit is gemaakt.

Volgens de vrouwelijke bewoner waren alle drie de mannen in het zwart gekleed. Van n van hen kon zij een iets duidelijkere omschrijving geven: - ongeveer 1.70m - gezet postuur - blauwe ogen - geheel in het zwart gekleed - zwarte schoenen met een wit streepje op de zool helemaal rondom

Heeft u iets gehoord of gezien Of heeft u andere informatie die de politie kan helpen bij haar onderzoek Neem dan contact op via: 0900-8844. Anoniem reageren kan ook. Bel dan naar: 0800-7000.

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten