112Gelderland

Auto gaat er vandoor

Wijchen - Woensdagmiddag wilden agenten een auto op de Heumenseweg controleren. De auto ging er vervolgens vandoor. Een 22-jarige Nijmegenaar werd aangehouden op verdenking van overtreding van de Opiumwet.

Politiemensen zagen twee autos naast elkaar op de parkeerplaats staan. Toen zij hun auto achter die twee autos zetten, ging n van de autos er snel vandoor. Politiemensen gingen er achteraan en gaven de auto een stopteken. De bestuurder negeerde het stopteken en ging alsmaar harder rijden. Op een parkeerplaats op de Graafseweg sprongen de twee inzittenden uit de auto. De auto rolde verder tegen een muurtje. Agenten gingen te voet achter de twee aan. De 22-jarige bestuurder van de auto kon worden aangehouden. De bijrijder werd niet meer aangetroffen.

Op de plek waar de 22-jarige werd aangehouden lagen meerdere zakjes met harddrugs op de grond. Ook in de auto troffen ze meerdere zakjes aan. Alle drugs werden in beslag genomen. De politie onderzoekt de zaak.

Meer nieuws

09 okt. | 07:39
Oost-Nederland - Komend jaar opnieuw actiedag Echt Niet Vandaag
03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten