112Gelderland

Barneveld - Autodief door eigenaar ingerekend en aan politie overgedragen

Een 28-jarige Barnevelder heeft woensdagochtend eigenhandig een autodief in de kraag gevat en aan de politie overgedragen. De man was op heterdaad betrapt en was na een achtervolging alsnog gepakt.

De Barnevelder had woensdag omstreeks 11.00 uur zijn bedrijfsbus geparkeerd op de Harsselaarseweg, met de sleutel nog in het contact. Kort daarop zagen hij en een getuige dat een vreemde instapte en ermee vandoor ging. De Barnevelder bedacht zich geen moment en zette samen met de getuige de achtervolging in. In eerste instantie raakten ze het spoor bijster, maar op de carpoolplaats in Voorthuizen zagen ze de bus staan. De bestuurder stapte uit en zette het op een lopen. Na een achtervolging te voet wist de Barnevelder de dief op de Zeumerseweg in te rekenen. Het gaat om een 48-jarige man zonder vast woonadres. De man zit voorlopig vast.

()

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten