112Gelderland

Ede - Agressieve automobilist

De politie heeft dinsdagochtend een 49-jarige man uit de gemeente Ede aangehouden. Hij wordt verdacht van mishandeling van een 13-jarige jongen eveneens uit diezelfde gemeente.

De jongen fietste s morgens over de Edeseweg in Ede. Hij was die ochtend op een andere fiets dan gebruikelijk. Deze had handremmen en hij was een terugtraprem gewend. Bij een kruising op de Edeseweg moest hij remmen en trapte zoals hij dat gewend was achteruit terwijl hij eigenlijk had willen remmen, maar schoot daardoor voor de auto van de 49-jarige automobilist. Deze stapte uit, liep naar de jongen en gaf hem een trap in zijn ribben. Vervolgens stapte hij weer in zijn auto en reed door. De jongen heeft thuis de politie gewaarschuwd. De verdachte kon even later worden aangehouden. De politie heeft de zaak in onderzoek en maakt proces-verbaal op.

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten