112Gelderland

Arnhem - Agent gewond na val

Op een terrein aan de Weg achter het Bos in Arnhem is maandagavond een agent gewond geraakt na een val. De man is met rugletsel opgenomen in het ziekenhuis.

De agent was die avond omstreeks 21.15 uur samen met een collega naar een melding van een verdachte situatie gestuurd. Getuigen hadden daar vreemde geluiden gehoord vanuit een keet op een bouwterrein en vermoedden dat er werd ingebroken. Om erachter te komen waar de verdachte geluiden precies vandaan kwamen klom de agent op het dak van een gebouwtje. Toen hij daar in een gat van enkele meters diep dreigde te vallen liet hij zich achterover vallen. De man kwam daarbij op een betonnen rand terecht en liep vermoedelijk rugletsel op. De gewonde agent moest door de brandweer van het dak worden gehaald, waarna hij werd overgebracht naar het ziekenhuis. Op het terrein waren verder geen personen aangetroffen.

()

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten