112Gelderland

Barneveld - Vijf autos op elkaar, twee gewonden

Op de Wesselseweg in Barneveld zijn donderdagnamiddag vijf autos op elkaar gebotst. Twee inzittenden raakten daarbij gewond en moesten voor behandeling naar het ziekenhuis.

Het ongeval gebeurde omstreeks 17.30 uur toen een 42-jarige automobilist uit Kootwijkerbroek moest stoppen toen hij linksaf een erf op wilde rijden. Twee achterop komende autos konden nog op tijd remmen, maar twee anderen niet meer en klapten op elkaar. Door deze aanrijding botsten zij weer op hun voorgangers, met in totaal vijf beschadigde autos tot gevolg. De slachtoffers zijn een 20-jarige vrouw en een 7 jarig kind uit Kootwijk, die beiden in de op een na laatste auto zaten. Zij zijn met onder meer gezichtsletsel naar het ziekenhuis gebracht. De overige betrokkenen waren met de schrik vrij gekomen. Volgens de politie was er geen drank in het spel.

()

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten