112Gelderland

Na drugsgebruik achter het stuur

Nijmegen - In de nacht van zondag op maandag werd een 27-jarige Nijmegenaar op de Hatertseveldweg aangehouden voor het rijden onder invloed. Vermoedelijk heeft de man drugs gebruikt. Controle van zijn bloed zal moeten uitwijzen wat hij precies heeft gebruikt.

De agenten zagen de man op de Groenestraat ter hoogte van de Hatertseveldweg in zijn auto zitten. Gezien het tijdstip vonden de agenten dit verdacht en wilden de man aanspreken. De verdachte reed weg maar kon even later toch tot stoppen worden gedwongen.

De verdachte reageerde nogal afwezig en volgde de aanwijzingen van de agenten niet op. Tijdens het onderzoek in de auto werden op de bijrijderstoel drie lege wikkels aangetroffen. De man werd aangehouden. In de auto werd ook een mes gevonden. Dit werd in beslag genomen. Op het bureau werd van de verdachte bloed en urine afgenomen. Tegen de man werd proces-verbaal opgemaakt. Hij kreeg ook een rijverbod opgelegd.

Meer nieuws

09 okt. | 07:39
Oost-Nederland - Komend jaar opnieuw actiedag Echt Niet Vandaag
03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten