112Gelderland

Wehl - Wehl Man in woning overvallen

Maandagavond 17 maart is een woning aan de Raphaelstraat in Wehl door drie mannen overvallen. De bewoner bleef ongedeerd.

Rond 20.30 uur drongen drie mannen de woning binnen waarbij ze de bewoner vastbonden en bedreigden met een slagwapen. De bewoner bleef bij de overval ongedeerd en wist, nadat de mannen de woning hadden verlaten, de politie te alarmeren. Of er bij de overval iets is weggenomen is nog onduidelijk en wordt verder onderzocht.

De politie heeft de overval in onderzoek en is op zoek naar mogelijke getuigen. Het gaat om drie mannen die in het donker waren gekleed. Twee van hen waren rond de 1.65 meter lang, de derde man was rond de 1.75 meter lang.

Personen die rond de tijd van de overval iets verdachts hebben gezien in de omgeving van de woning worden gevraagd om contact op te nemen met de politie. De politie is bereikbaar via 0900-8844.

()

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten