112Gelderland

Huissen - Onderzoek gewelddadige diefstal woning Huissen

De politie is een onderzoek begonnen naar een gewelddadige diefstal uit een woning in Huissen, begin februari dit jaar. Daarbij werd een gezin (een man, een vrouw en een klein kind) in huis aan het Zwanenveld in Huissen onder dreiging van geweld bestolen van onder meer een TV en een laptop.

Naar nu bekend is zou het gezin op woensdagavond 5 februari omstreeks 18.00 uur zijn verrast door vier personen die hen in huis met geweld zouden hebben bedreigd. Daarbij zou ook een vuurwapen of iets wat daarop leek zijn getoond. De vier zouden er met onder meer een TV en een laptop vandoor zijn gegaan in een blauwe auto, vermoedelijk een MPV of Jeepmodel. Het zou gaan om onder meer twee blanke mannen van tussen de 30 en 40 jaar en een vrouw met opvallend blond haar.

In de zoektocht naar de daders doet de politie een beroep op getuigen, die mogelijk iets van het voorval hebben gezien of gehoord. De politie is bereikbaar op telefoonnummer 0900-8844. Getuigen die liever anoniem reageren kunnen bellen met Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.

In de uitzending van DossierGLD van donderdag 20 maart a.s. zal ook aandacht worden besteed aan deze zaak.

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten