112Gelderland

Stoffelijk overschot vrijgegeven

Nijmegen - Maandagmiddag werd het stoffelijk overschot van de 61-jarige Nijmegenaar vrijgegeven. De man werd donderdagmiddag zwaargewond aangetroffen in een woning aan de Karnstraat in Nijmegen. Korte tijd later overleed de man aan zijn verwondingen.

Nadat de man werd aangetroffen door een bewoner van het pand, werd alarm geslagen. Het slachtoffer werd naar het ziekenhuis vervoerd waar hij korte tijd later overleed. Er werd direct gestart met een team grootschalige opsporing om de omstandigheden waaronder de man is overleden te onderzoeken.

De politie hield een uitgebreid buurtonderzoek en heeft inmiddels met diverse personen gesproken. Naast de woning in de Karnestraat is ook een woning aan de Sikkelstraat doorzocht op mogelijke sporen. In de Sikkelstraat werd een hennepkwekerij aangetroffen. De politie zet het onderzoek voort.

Meer nieuws

09 okt. | 07:39
Oost-Nederland - Komend jaar opnieuw actiedag Echt Niet Vandaag
03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten