112Gelderland

Brummen - Man doorgereden na aanrijding met vier autos

Donderdagavond 6 maart, rond 21.30 uur, kreeg de politie een melding dat een nog onbekende automobilist vier geparkeerde autos geraakt had aan de Huygenslaan in Eerbeek, en daarna doorgereden was. Ook een getuige zou bijna geraakt zijn.

De politie ging ter plaatse, en trof een auto die voldeed aan de door getuigen opgegeven omschrijving in de buurt aan. In de woning waar de auto bij stond was de vermoedelijke bestuurder op dat moment niet aanwezig. Aan een andere bewoner is met klem doorgegeven dat de bestuurder zich diende te melden bij de politie, waarna de bestuurder zichzelf vrijdagochtend inderdaad meldde op het politiebureau.

Het bleek te gaan om een 35-jarige inwoner van Eerbeek. De politie maakt proces-verbaal tegen hem op wegens het verlaten van de plaats van een ongeval en brengt de gedupeerden met hem in contact om vergoeding van de schade te regelen.

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten