112Gelderland

Apeldoorn - Passantenonderzoek na overval

De politie heeft woensdagavond 5 februari in Apeldoorn, naar aanleiding van een overval op een tankstation een week daarvoor, een passantenonderzoek gehouden.

De politie hield woensdag tussen 20.30 en 21.30 uur een passantenonderzoek op en rondom de Deventerstraat. In totaal spraken de agenten met zon 500 passanten. Aan hen werd gevraagd of zij in de week daarvoor mogelijk iets verdachts hadden gezien op de locatie. Het onderzoek leverderde enkele tips op, deze worden door de politie verder onderzocht.

Tijdens het passantenonderzoek werden ook flyers verspreid. In de flyer staat informatie over de overval en worden mogelijke getuigen opgeroepen om contact op te nemen met de politie.

Woensdagavond 26 februari werd rond 21.00 uur het tankstation aan de Deventerstraat overvallen. Onder bedreiging van een vuurwapen werden geld en sigaretten geist. Toen de medewerkster dit niet gaf verliet de overvaller, zonder buit, het tankstation. Na de overval werd direct de politie gealarmeerd en onderzoek gedaan.

De politie vraagt mensen die rond de tijd van de overval iets verdachts hebben gezien om contact op te nemen met de politie. Dit kan via 0900-8844 of anoniem via M. op 0800-7000.

()

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten