112Gelderland

Tiel - Met inbrekerswerktuig betrapt

De politie heeft dinsdagavond iets over zessen twee Rotterdammers van 49 en 54 jaar aangehouden op het industrieterrein Kellen in Tiel. De twee waren mogelijk op inbrekerspad en werden betrapt met het nodige inbrekerswerktuig in hun auto.

Nadat bij de meldkamer de melding was binnengekomen dat er een auto rond reed op het industriegebied Kellen, waarvan de inzittenden van de auto mogelijk interesse hadden in de bedrijven aldaar, keken meerdere eenheden naar de bewuste auto uit. Op de Newtonstraat werd de auto aangetroffen met de twee mannen erin. Beide mannen werden aangesproken en legitimeerden zich. En van de agenten zag een grote schroevendraaier in het opbergvak liggen en vervolgens werd een nader onderzoek ingesteld. In de kofferbak werden diverse inbrekerswerktuigen aangetroffen. Beide mannen werden vervolgens aangehouden en overgebracht naar het politiebureau in Tiel. Tegen beide mannen werd proces-verbaal opgemaakt.

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten