112Gelderland

Ede, Barneveld, Bennekom, Elburg - Meerdere rijbewijzen ingevorderd voor rijden onder invloed

In de nacht van zaterdag 1 op zondag 2 maart is het rijbewijs van een 63-jarige vrouw uit Ede ingevorderd in verband met rijden onder invloed. Omstreeks 02.15 uur zagen agenten een personenauto slingerend over de Molenstraat in Ede rijden. Na een stopteken moest de bestuurster blazen. Ze bleek te veel te hebben gedronken. De ademanalyse op het bureau gaf geen uitsluitsel over de hoogte van het promillage. Van de vrouw is bloed afgenomen om dit vast te stellen. Haar rijbewijs is ingevorderd.

Een 19-jarige Barnevelder heeft in de nacht van zaterdag 1 op zondag 2 maart zijn rijbewijs moeten inleveren voor rijden onder invloed. Op de Rozenstraat in Barneveld wees een blaasproef uit dat de beginnend bestuurder te veel had gedronken. De ademanalyse wees een promillage uit van 595 ug/l. Het rijbewijs werd ingevorderd.

In de nacht van zaterdag 1 op zondag 2 maart moest een beginnend bestuurder, een 22-jarige Bennekommer, zijn rijbewijs inleveren voor rijden onder invloed. Omstreeks 02.45 uur moest de bestuurder van een personenauto blazen op de Weerkruislaan in Bennekom. Een ademanalyse op het bureau wees 545 ug/l uit, waarop het rijbewijs werd ingevorderd.

In de vroege ochtend van zondag 2 maart moest een 27-jarige vrouw uit Elburg haar rijbewijs inleveren voor rijden onder invloed. Omstreeks 05.15 uur kreeg de politie een melding dat de vrouw onder invloed van alcohol in haar auto was weggereden. Op de Hellenbeekstraat in Elburg zagen agenten de auto rijden. Een blaasproef wees uit dat de vrouw inderdaad te veel had gedronken. De ademanalyse op het bureau wees een promillage uit van 815 ug/l. Het rijbewijs werd ingevorderd. (GM: , , , NOG: )

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten