112Gelderland

Apeldoorn - Fietsendieven op scooter gezocht

Vrijdagmiddag 28 februari ontving de politie rond 15.45 uur een melding dat er twee jonge mannen op een scooter over de Barnewinkel in Apeldoorn zouden rijden, waarbij de passagier achterop een fiets op zijn rug had. Even later kwam er een melding binnen dat er een fiets gestolen was op de Brugwachtershoeve door twee jonge mannen op een scooter, die wegreden richting de Barnewinkel. De fiets stond voor een woning. De politie zoekt getuigen die meer kunnen vertellen over deze fietsendieven.

Signalement

De gestolen fiets is een lichtblauwe Cortina damesfiets met een rek voorop. De scooter waar de twee jongens op reden is wit met beige, zonder windscherm, met blauwe kentekenplaat, mogelijk van het merk Vespa. Over de jonge mannen op de scooter is alleen bekend dat de bestuurder blank of lichtgetint was, en de man achterop donkergetint. Qua leeftijd worden ze geschat op om en nabij de 20 jaar oud. Beiden droegen donkere kleding en mutsen.

Heeft u iets gezien of weet u meer De politie vraagt getuigen of tipgevers om te bellen met de politie via 0900-8844.

 

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten