112Gelderland

Vervelende stappers

Meppel - De politie in Meppel hield in de nacht van vrijdag op zaterdag drie vervelende stappers aan die zich schuldig maakten aan het beledigen van een agent en niet voldeden aan door de politie gegeven bevelen.

De hulp van de politie werd ingeroepen bij een opstootje op de Grote Kerkstraat in Meppel. In een poging de gemoederen te bedaren vond een 25-jarige man uit Wilhelminaoord het nodig een agent te beledigen. Daarmee overschreed hij een grens en hij werd aangehouden.

Meerdere omstanders bemoeiden zich met deze aanhouding. Twee mannen van 18 en 28 jaar uit Eesveen gingen daarbij zo ver dat de agenten van de mannen vorderden zich te verwijderen. Daaraan voldeden ze niet waarop ook deze twee zijn aangehouden.

De man uit Wilhelminaoord is voor nader onderzoek ingesloten. De beledigde agent deed aangifte.

De beide andere verdachten kregen op het politiebureau een proces-verbaal voor het niet voldoen aan een bevel of vordering en zijn daarna in vrijheid gesteld.

Meer nieuws

09 okt. | 07:39
Oost-Nederland - Komend jaar opnieuw actiedag Echt Niet Vandaag
03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten