112Gelderland

Oosterbeek - Poging diefstal met geweld

Woensdagavond 26 februari tussen 20.00 en 20.30 uur hebben, op de parkeerplaats van sportpark OVC aan de Sportlaan, twee mannen geprobeerd met geweld de bestuurster van een auto te laten stoppen. Mogelijk waren zij op de auto uit of op spullen die daarin lagen.

Een naar schatting 35-jarige negrode man met zwart rasta haar gebaarde de bestuurster te stoppen. Toen zij door het gedeeltelijk geopende portierraam aan hem vroeg wat er aan de hand was, werd zij door deze man met geweld vastgepakt. Op hetzelfde moment probeerde een jongere blanke man een achterportier van de auto te openen. Het slachtoffer gaf vol gas en ging er vandoor. Mogelijk heeft zij een van de mannen aangereden.

De negrode man is ongeveer 1.80 meter lang, heeft een stevig postuur, een bol gezicht met rimpels en droeg een geel/bruine jas. De blanke man is naar schatting 25 jaar oud, heeft blond haar en een slank postuur.

Getuigenoproep

Mensen die iets gezien of gehoord hebben dat mogelijk met deze diefstal te maken heeft en nog niet met de politie gesproken hebben- wordt gevraagd contact met haar op te nemen via 09008844. Anonieme informatie kan worden doorgegegeven aan Bel M. via 0800-7000.

Naar de diefstal is een onderzoek gestart.

()

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten