112Gelderland

Man probeert tankstation te beroven

Asperen - Vrijdagavond, rond 20.30 uur, verscheen bij een tankstation aan de Heukelumseweg een man die mogelijk de bedoeling had om het tankstation te beroven. Omdat enkele weken geleden zich een vergelijkbare situatie had voorgedaan was de medewerkster achter de kassa extra alert. Zij liet de man niet binnen.

De verdachte, een man van ongeveer 1,80 tot 1,85 lang, kwam op een fiets naar het tankstation. Omdat hij zijn gezicht had bedekt met vermoedelijk een bivakmuts werd hij niet toegelaten. De man kon onverrichter zake weer vertrekken. De fiets bleek later te zijn weggenomen vanaf de Drostlaan. Daar is de fiets ook later weer teruggezet. Meerdere surveillance-eenheden, ook van het korps Zuid-Holland-Zuid, hebben naar de man gezocht maar hem niet meer kunnen vinden. Een burgernetactie die werd opgestart leverde enkele reacties op van mensen die de man hebben zien fietsen.

Meer nieuws

09 okt. | 07:39
Oost-Nederland - Komend jaar opnieuw actiedag Echt Niet Vandaag
03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten