112Gelderland

Beneden-Leeuwen - Politie mist aangiften gestolen fietsen

Naar aanleiding van de aanhouding van twee mannen in de nacht van 13 op 14 februari, waarbij een aantal gestolen fietsen en bromfietsen zijn aangetroffen, is door de recherche een onderzoek ingesteld naar de herkomst van de gestolen rijwielen.

In het bedrijfspand waar de verdachten zijn aangehouden, werden in totaal twee scooters, zes fietsen en een grote grasmaaier aangetroffen. De scooters bleken op 17 januari te zijn gestolen in Kesteren. Vijf fietsen waren op 11 februari weggehaald bij de carpoolplaats in Beneden-Leeuwen en n fiets was op 21 december gestolen in Tiel. De grasmaaier was op 6 februari gestolen in Druten.

Met uitzondering van twee fietsen konden alle gestolen spullen aan de rechtmatige eigenaren worden teruggeven. Van twee fietsen die op 11 februari vanaf de carpoolplaats in Beneden-Leeuwen zijn weggenomen, is geen aangifte gedaan. De politie verzoekt gedupeerden om alsnog aangifte te doen.

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten