112Gelderland

Lienden - Twee mannen met drugs opgepakt

De politie heeft woensdagavond twee mannen van 27 en 28 jaar beiden afkomstig uit Lienden aangehouden in diezelfde plaats. Zij worden verdacht van overtreding van de Opiumwet. Beide mannen zitten nog vast.

De twee reden in een auto op de Dorpstraat in Lienden en trokken door hun rijgedrag de aandacht van de agenten. Zij werden gesommeerd te stoppen. Meteen bij het openen van het raampje kwam de agenten al een henneplucht tegemoet. De bestuurder toonde meteen een zakje hennep en zijn jointje. Hierop vroegen de agenten of zij nog meer drugs bij zich hadden. Zij gaven aan verder geen drugs bij zich te hebben.

Nader onderzoek leverde nog meer drugs op. Er kwamen een aantal lege zakjes maar ook een aantal volle wikkels uit de fouillering boven water. Ook werden goederen aangetroffen die worden gebruikt om drugs te bewerken. De twee werden aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Het onderzoek wordt voorgezet. Bij de bestuurder werd op het bureau bloed afgenomen in verband met het gebruik van drugs in combinatie met autorijden.

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten