112Gelderland

Politie zoekt getuigen woningoverval

Wenum Wiesel - De politie onderzoekt de overval op een bewoner van een woning aan de Wieselseweg in Wenum Wiesel (gemeente Apeldoorn). Drie overvallers drongen woensdagavond 19 december zijn huis binnen en hebben hem mishandeld en bedreigd. De politie roept mensen die voor of na de overval iets verdachts hebben gezien, op om dit te melden via 0900-8844.

Toen een bekende van het slachtoffer rond 19:30 uur bij de woning aan de Wieselseweg kwam, ontdekte hij de bewoner was vastgebonden in zijn huis. Het slachtoffer bleek in zijn woning overvallen te zijn. Drie onbekende overvallers hebben hem mishandeld en bedreigd met een vuurwapen of iets wat daar sterk op leek. Daarna zijn zij er met onder meer geld vandoor gegaan. De bewoner was gewond geraakt en is overgebracht naar het ziekenhuis.

De politie zoekt mensen die voor of na de overval iets vreemds gezien hebben in de buurt van de Wieselseweg. Het kan zijn dat de daders met een auto waren. Getuigen of mensen met informatie kunnen bellen met 0900-8844. Anoniem informatie doorgeven kan via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

Meer nieuws

09 okt. | 07:39
Oost-Nederland - Komend jaar opnieuw actiedag Echt Niet Vandaag
03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten