112Gelderland

Doorwerth - Duo opgepakt na auto-inbraken

In Doorwerth heeft de politie in de vroege ochtend van dinsdag 18 februari twee mannen opgepakt. De twee worden verdacht van enkele auto-inbraken en een vernieling en konden dankzij getuigen worden ingerekend.

Een buurtbewoner zag omstreeks 03.30 uur twee verdachte personen vanaf de oprit van een huis aan de Fazantenlaan weglopen en waarschuwde de politie. Er bleek in een geparkeerde auto te zijn ingebroken waarbij een Tom-tom was gestolen. Van de daders was geen spoor meer te bekennen.

Terwijl agenten bezig waren met de aangifte kwam er een tweede melding van twee verdachte mannen op de Van der Molenallee. Daar werden een 22-jarige man uit Letland en een 38-jarige Litouwer aangetroffen. Beiden bleken aan de signalementen van getuigen te voldoen. Ze waren onder invloed van alcohol.

Auto vernield

De 22-jarige bleek de eerder gestolen Tom-tom bij zich te hebben. Beide mannen werden aangehouden. Later bleek dat de twee ook een fiets hadden gestolen vanuit een geparkeerde auto op de Johanniterweg. Ook bleek er op de Fazantenlaan nog een auto te zijn vernield. Beiden mannen zitten voorlopig vast.

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten