112Gelderland

Slapende bewoonster schrikt inbrekers af

Apeldoorn - Vrijdagavond 21 december is er ingebroken in een woning aan de Toscastraat in Apeldoorn. De bewoonster lag te slapen. Vermoedelijk sloegen de inbrekers op de vlucht, toen zij merkten dat er iemand thuis was. De politie stelt een onderzoek in.

De inbraak is rond 21:30 uur bij de politie gemeld. De bewoonster merkte toen ze wakker werd, dat er twee mannen op de op de vlucht sloegen vanuit haar huis. Het duo ging er vandoor en de bewoonster hoorde kort na hun vertrek een auto met opvallend hard geluid wegrijden waarschijnlijk via de Lohengrindstraat, richting de Parelvisserstraat. Vanuit de woning bleek niets gestolen te zijn. Men was binnengekomen door een deur open te breken.

De politie heeft de inbraak in onderzoek en roept getuigen die iets gezien of gehoord hebben, op om zich te melden via 0900-8844.

Meer nieuws

09 okt. | 07:39
Oost-Nederland - Komend jaar opnieuw actiedag Echt Niet Vandaag
03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten