112Gelderland

Arnhem - Dronken aangereden fietser had wapen op zak

Een 38-jarige fietser uit Lathum is donderdagavond 13 februari in het ziekenhuis beland nadat hij in Arnhem was aangereden door een auto. De man reed vermoedelijk onder invloed van alcohol en bleek ook nog een wapen op zak te hebben.

Omstreeks 20.40 uur reed de Lathumer op zijn fiets over de Thomas Kempislaan toen hij ter hoogte van de Geert Grootestraat werd aangereden door een auto, bestuurd door een 50-jarige Arnhemmer. Volgens getuigen had de fietser slingerend over straat gereden en was hij de macht over het stuur verloren waarna hij viel. De automobilist had een aanrijding niet kunnen voorkomen. Agenten roken ook alcohol bij de Lathumer. Een bloedproef moet uitwijzen of de man teveel gedronken had. Omdat de Lathumer kampte met nekklachten moest hij naar het ziekenhuis. Bij de verzorging van het slachtoffer viel er een zogenoemde ploertendoder uit de kleding van het slachtoffer. Dat wapen is in beslag genomen.

()

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten